Βόλος: Σε κωματώδη κατάσταση σε ΜΕΘ 18χρονη – Παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό & μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε

«Εάν δεν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εικασία για τις αιτίες»

Βόλος: Σε κωματώδη κατάσταση σε ΜΕΘ 18χρονη – Παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό & μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Βόλου, δίνουν από χθες «μάχη» για να κρατήσουν στη ζωή μια 18χρονη.

Μάλιστα, να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα η έρευνα για τον λόγο που την οδήγησε σε καταπληξία.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο, με τους γονείς να αναφέρουν πως παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε.

Νοσηλεύθηκε αμέσως στη ΜΕΘ και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη

«Εάν δεν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εικασία για τις αιτίες», δηλώνουν οι γιατροί που πήραν στα χέρια τους ένα παιδί σε κατάσταση σοκ, με αδυναμία της καρδιάς να εξασφαλίσει επαρκή ροή αίματος και οξυγόνου για τα όργανα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 18χρονη βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.