Βόλος: Στο εδώλιο 36χρονος που έδειρε την αδερφή του και της έσπασε τη μύτη

Όλο το πρόσωπό της μετά την επίθεση που δέχτηκε ήταν παραμορφωμένο - Ο άνδρας κρατείται στις φυλακές Λάρισας

Βόλος: Στο εδώλιο 36χρονος που έδειρε την αδερφή του και της έσπασε τη μύτη

Στον Βόλο μεταφέρθηκε χθες ένας 36χρονος με βαρύ ποινικό μητρώο, που κρατείται στις φυλακές Λάρισας, προκειμένου να δικαστεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της αδελφής του, κατά τη διάρκεια του οποίου της έσπασε τη μύτη.

Το επεισόδιο στο σπίτι της 32χρονης έγινε το 2019 και πέρασαν 3,5χρόνια για να συζητηθεί η υπόθεση, μετά από συνεχόμενες αναβολές.

Ο 36χρονος που δεν συμφωνούσε με τις επιλογές της αδελφής του στη διαχείριση προσωπικών της θεμάτων, έκανε έφοδο στο σπίτι της και παρά της εκκλήσεις της, δεν έφευγε.

Ξέσπασε φασαρία και εκείνος της επιτέθηκε, ενώ ήταν μεθυσμένος.

Την σώριασε στο πάτωμα και την κλωτσούσε αλύπητα στο σώμα και το κεφάλι, ενώ της έσπασε την μύτη.

Η γυναίκα χτυπήθηκε ανελέητα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ ο αδελφός της συνελήφθη μετά από όσα κατέθεσε η ίδια στο ιατρικό προσωπικό, που κάλεσε την αστυνομία.

Όλο το πρόσωπό της μετά την επίθεση που δέχτηκε ήταν παραμορφωμένο.

Ο 36χρονος, αναμένοντας να δικαστεί η συγκεκριμένη υπόθεση διέπραξε και άλλα σοβαρά αδικήματα, που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Χθες έγινε η μεταγωγή του για την εκδίκαση της υπόθεσης και δήλωσε στο δικαστήριο πως ήταν μεθυσμένος, γι’ αυτό «πιαστήκανε στα χέρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταδικάστηκε σε ένα χρόνο και ένα μήνα φυλάκισης χωρίς αναστολή για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.