ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: Στο εδώλιο 36χρονος που κλώτσησε, πέταξε κάτω και χτύπησε την 26χρονη σύντροφό του

Ο 36χρονος κατηγορείται για βία, απειλή και εξύβριση

Βόλος: Στο εδώλιο 36χρονος που κλώτσησε, πέταξε κάτω και χτύπησε την 26χρονη σύντροφό του

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, αναμένεται να καθίσει σήμερα ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι κλώτσησε την σύντροφό του, την πέταξε κάτω το μηχανάκι που οδηγούσε, τη χτύπησε και της έσπασε το φανάρι του ποδηλάτου της.

Σημειώνεται δε, ότι βρέθηκαν τυχαία εκείνη την ημέρα ενώ πριν από το επεισόδιο είχε προηγηθεί ραντεβού για συνάντηση για να λύσουν οικονομικές διαφορές.

Η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, καθυστέρησε στο ραντεβού και όταν τελικά πήγε ο κατηγορούμενος είχε φύγει.

Τελικά συναντήθηκε μαζί του τυχαία στον δρόμο, όμως ο 36χρονος καταγγέλλεται ότι ήταν εκτός εαυτού.

Από τη μεριά του ο 36χρονος κατηγορείται για βία, απειλή και εξύβριση και οδηγήθηκε τη Δευτέρα 5/9 στα δικαστήρια, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα 6/9 ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Μετά την αναβολή, το δικαστήριο διατήρησε την κράτησή του και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πίσω στα κρατητήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.