Βόλος: Συνελήφθη 18χρονος μαθητής που διακινούσε ναρκωτικά έξω από το σχολείο του – Χειροπέδες και σε 19χρονο

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση

Βόλος: Συνελήφθη 18χρονος μαθητής που διακινούσε ναρκωτικά έξω από το σχολείο του – Χειροπέδες και σε 19χρονο

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ένας 18χρονος μαθητής της Γ’ Λυκείου, καθώς έβγαινε έξω από το σχολείο του στον Βόλο για να προμηθευτεί ναρκωτικά που θα διακινούσε στους συμμαθητές του.

Όταν συναντήθηκε με τον 19χρονο εξωσχολικό προμηθευτή του, συνελήφθησαν και οι δυο με ποσότητες ναρκωτικών.

Το ραντεβού των δύο νεαρών Ελλήνων έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, μόλις ο μαθητής βγήκε από το σχολείο και συνάντησε τον εξωσχολικό συνεργό του, ο οποίος όμως είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την Δίωξη Ναρκωτικών.

Τότε, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν ενημερωθεί για τις παράνομες δραστηριότητές τους, τους ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Ο 19χρονος εξωσχολικός βρέθηκε να έχει στην κατοχή του τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,82, 3,58, 1,24 και 95,14 γραμμαρίων και δύο μεταλλικούς τρίφτες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.

Αλλά και ο 18χρονος μαθητής είχε πάνω του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 0,91, 0,74 και 0,56 γραμμαρίου.

Οι δυο νεαροί προσήχθησαν στη Δίωξη Ναρκωτικών, οι άνδρες της οποίας έκαναν έρευνες στα σπίτια τους με εκπαιδευμένο σκύλο που βρήκε σε αυτό του 19χρονου μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 19χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για ναρκωτικά, είχε πλησιάσει τουλάχιστον πριν από έναν χρόνο τον 18χρονο, τον οποίο χρησιμοποιούσε ως “βαποράκι” για να διακινεί μικροποσότητες κάνναβης σε συμμαθητές του μέσα στο σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.