ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βούλγαρος ΥΠΑΜ: «Είχαμε λίγους υποψηφίους στον στρατό γιατί νόμιζαν ότι θα πάνε στην Ουκρανία»

Ομιλία για υβριδικό πόλεμο

Βούλγαρος ΥΠΑΜ: «Είχαμε λίγους υποψηφίους στον στρατό γιατί νόμιζαν ότι θα πάνε στην Ουκρανία»

«Αναμένουμε ότι η επόμενη πρόταση μομφής θα κατατεθεί εντός των προσεχών ημερών και θα αφορά τον αμυντικό τομέα», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Τόντορ Ταγκάρεφ, ο οποίος κήρυξε την έναρξη του δεύτερου συνεδρίου «Τεχνολογίες κατά της παραπληροφόρησης 2.0» στην Βουλγαρία.

Ο Ταγκάρεφ τόνισε ότι η παραπληροφόρηση είναι μόνο ένα από τα εργαλεία του υβριδικού πολέμου. Όπως είπε, η σύγκρουση μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ είναι ένα παράδειγμα για το πώς η υποταγή της κοινής γνώμης γίνεται το κύριο εργαλείο και η στρατιωτική βία παίζει υποδεέστερο ρόλο.

Σχολίασε το γεγονός ότι πέρυσι υπήρξε πρόβλημα με την επάνδρωση του στρατού και ως κύριο λόγο γι’ αυτό επισήμανε την εκστρατεία παραπληροφόρησης που εξαπέλυσαν ορισμένοι εγχώριοι πολιτικοί, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ο στρατός θα σταλεί να πολεμήσει στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φέτος είχαμε 35% λιγότερους υποψηφίους σε σύγκριση με το 2022 για τη Στρατιωτική Ακαδημία στο Βέλικο Τάρνοβο και 45% λιγότερους δόκιμους. Στην πραγματικότητα, οι θέσεις που καλύφθηκαν ήταν το 22% των θέσεων που χρειάζονται για το στρατό. Αυτό έχει άμεση σχέση με την εκστρατεία παραπληροφόρησης σε βάρος των υπηρεσιών της Άμυνας στην Βουλγαρία», τόνισε ο Ταγκάρεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.