ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βρετανικό ΥΠΑΜ: «Τουλάχιστον 100 Τ-90Μ επιχειρούν στην Ουκρανία – Ο πόλεμος των logistics»

«Τελειώνουν οι πύραυλοι στην Ρωσία»

Βρετανικό ΥΠΑΜ: «Τουλάχιστον 100 Τ-90Μ επιχειρούν στην Ουκρανία – Ο πόλεμος των logistics»

Τα αντιαρματικά όπλα έχουν την τιμητική τους στην Ουκρανία καθώς το πλήθος αυτών από μονάδες του ουκρανικού στρατού έχει προκαλεί βαριές απώλειες σε τεθωρακισμένα οχήματα μεταξύ αυτών και του Τ-90Μ.

Τουλάχιστον ένα T-90M, πρόκειται για το πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο άρμα μάχης της Ρωσίας, με θωράκιση σχεδιασμένη για να αντέχει πλήγματα από τα περισσότερα αντιαρματικά όπλα, καταστράφηκε σε μάχη, πρόσθεσε το βρετανικό υπουργό Άμυνας μέσω Twitter.

Σε υπηρεσία στις καλύτερα εξοπλισμένες μονάδες του στρατού της Ρωσίας, ανάμεσά τους αυτές που πολεμούν στην Ουκρανία, έχουν τεθεί περίπου 100 τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου T-90M, σύμφωνα με τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Βρετανίας, που τονίζει ότι η αντικατάστασή τους είναι δύσκολη, με δεδομένες τις δυτικές κυρώσεις που στερούν από τη Μόσχα την πρόσβαση κυρίως σε μικροηλεκτρονικά.

Τι δήλωσε ο Βρετανός Α/ΓΕΕΔ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βρετανός Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε πρόσφατα ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν βρίσκεται υπό διαρκή και έντονη πίεση, ενώ τα ρωσικά στρατεύματα μπορεί να «ξεμείνουν» από πυραύλους, καθώς είναι πιθανό το απόθεμα των βλημάτων να συρρικνώνεται λόγω εκτεταμένης χρήσης τους για να διασπαστεί η «συμπαγής» ουκρανική άμυνα και αντίσταση, κάτι που υποτίμησαν οι Ρώσοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ναύαρχος Tony Radakin πρόσθεσε στη συνέχεια ότι ο Πούτιν έχει εγκλωβιστεί σε έναν πόλεμο «logistics» εννοώντας ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον ανεφοδιασμό και στην προμήθεια πυραυλικών συστημάτων, βλημάτων ακριβείας και ρουκετών, διότι η χρήση τους κατέληξε να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αρχικά εκτιμούσαν και περίμεναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.