ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βροχοπτώσεις στην Θεσσαλία: Τα αναχώματα που κατέρρευσαν στον «Daniel» δεν ξαναφτιάχτηκαν

Ζουν με την αγωνία οι κάτοικοι

Βροχοπτώσεις στην Θεσσαλία: Τα αναχώματα που κατέρρευσαν στον «Daniel» δεν ξαναφτιάχτηκαν

Σε απελπισία βρίσκονται οι κάτοικοι της Θεσσαλίας καθώς η νέα κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή ήταν αρκετή για να προκαλέσει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και να καταδείξει για ακόμα μία φορά την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να τα προλάβει και να αντιμετωπίσει.

Λίγους μόνο μήνες μετά την βιβλική καταστροφή που έζησαν με την κακοκαιρία Daniel, οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τόνους νερό καθώς τα αναχώματα που κατέρρευσαν δεν φτιάχτηκαν με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ξανά.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, που επλήγη σφοδρά από την κακοκαιρία Daniel πλημμύρισαν ξανά 20.000 στρέμματα γης.

Ζουν με την αγωνία οι κάτοικοι

Το νερό που έπεσε τις τελευταίες μέρες ήταν αρκετό για να φουσκώσει ο Πηνειός και να διοχετεύσει το νερό σε μια έκταση που μέχρι χθες ήταν στεγνή και να πλημμυρίσει με 4 μέτρα νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κάτοικοι παρακολουθούν με αγωνία τα πλημμυρικά φαινόμενα και την πορεία του νερού. Καταγγέλλουν παράλληλα πως δεν έχουν παρθεί οριστικές λύσεις προκειμένου να κλείσουν τα αναχώματα που έσπασαν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να ζήσουν ξανά στιγμές Daniel την ώρα που ακόμα δεν έχουν ορθοποδήσει και περιμένουν τις αποζημιώσεις που δεν έχουν καταβληθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.