Χανιά: Δύο Γεωργιανοί ηλικίας 48 και 18 ετών ξυλοκόπησαν και έπνιξαν τον 53χρονο Έλληνα – Τους αναζητά η αστυνομία

Το θύμα της δολοφονίας ήταν γνώριμος των αρχών καθώς φαίνεται πως ήταν χρήστης ναρκωτικών

Χανιά:  Δύο Γεωργιανοί ηλικίας 48 και 18 ετών ξυλοκόπησαν και έπνιξαν τον  53χρονο  Έλληνα  – Τους αναζητά η αστυνομία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την άγρια δολοφονία του 53χρονου άνδρα που σημειώθηκε στα μέσα του Ιανουαρίου στα Χανιά καθώς όπως φαίνεται οι αρχές βρήκαν ποιοι κρύβονται πίσω από το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση όλων των στοιχείων οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δύο ήταν τα άτομα που έδειραν και δολοφόνησαν τον 53χρονο.

Πρόκειται για έναν 48χρονο και έναν 18χρονο άνδρα, αμφότεροι  γεωργιανσί.

Κατά τις ίδιες πηγές, η δολοφονία είχε να κάνει με ναρκωτικά.

Ήδη έχουν εκδοθεί τα δύο εντάλματα σύλληψης και αστυνομικοί αναζητούν τους δύο Γεωργιανούς.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα της δολοφονίας ήταν γνώριμος των αρχών καθώς φαίνεται πως ήταν χρήστης ναρκωτικών και είχε απασχολήσει την αστυνομία κυρίως με υποθέσεις μικροκλοπών.

Από ασφυξία ο θάνατός του

Τα χτυπήματα στο πρόσωπο ήταν πολλά ωστόσο δεν ήταν εκείνα που προκάλεσαν τον θάνατό του.

«Ο 53χρονος ήταν χτυπημένος βάναυσα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Πλην όμως αυτά τα χτυπήματα δεν οδήγησαν στον θάνατο. Συνέβαλαν όμως στον θάνατό του, με την υπόνοια ότι έχασε τις αισθήσεις του κι έτσι έγινε αρκετά αδύναμος. Στη συνέχεια του απόφραξαν τη μύτη και το στόμα.

Ο θάνατός του, δηλαδή, προήλθε από ασφυξία από απόφραξη των αεροφόρων οδών εξωτερικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον στραγγάλισαν αλλά με τα χέρια του ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν τα χέρια και έκλεισαν τη μύτη και το στόμα με δύναμη με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία», είχε αναφέρει ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομωναλάκης.

Μάλιστα, όπως προέκυψε κατά τη νεκροψία, τα χτυπήματα που έφερε ο 53χρονος στο κεφάλι και το πρόσωπο δεν προήλθαν από κάποιο αντικείμενο ενώ δεν υπήρξε σημάδι που να υποδηλώνει πως έγινε κάποια πάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπήρξαν ευρήματα που να υποδηλώνουν ότι τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο και το κεφάλι ο άνθρωπος ήταν με κάποιο αντικείμενο. Οι κακώσεις που φέρει φαίνεται ότι προήλθαν από γροθιές. Στο υπόλοιπο σώμα δεν είχε κάποια άλλα ευρήματα ενώ φαίνεται ότι δεν πρόλαβε και να αμυνθεί. Δεν είχε ίχνη πάλης», επεσήμανε σχετικά ο κ. Παπαδομανωλάκης τονίζοντας πως δεν υπήρχαν σημάδια που να υποδηλώνουν πως ήταν δεμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.