ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Εντοπίστηκε ο αλλοδαπός κολυμβητής που αγνοούνταν

Βγήκε μόνος του και περπάτησε ως το χωριό

Χανιά: Εντοπίστηκε ο αλλοδαπός κολυμβητής που αγνοούνταν

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του κολυμβητή που είχε χαθεί από χθες στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων.

Ειδικότερα, σώος στην υγεία του εντοπίστηκε λίγα λεπτά πριν τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ο αλλοδαπός κολυμβητής ο οποίος αγνοείτο το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου.

Βγήκε μόνος του ο κολυμβητής και περπάτησε ως το χωριό

Ο κολυμβητής είχε καταφέρει να βγει στην ξηρά μόνος του και είχε αρχίσει να περπατά φτάνοντας μέχρι το χωριό Χορδάκι Ακρωτηρίου όπου και εντοπίστηκε καλά στην υγεία του.

Είχε προηγηθεί μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του. Στις έρευνες που συντονίστηκαν από το ΕΚΣΕΔ συμμετείχε και ελικόπτερο του Π.Ν. ενώ έσπευσαν να συνδράμουν και εθελοντές και συγκεκριμένα η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Ομάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η Λέσχη Αυτοδυτών Κρήτης και σκάφη της Notos Mare οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.