ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες του συμβάντος

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον  67χρονο ψαροντουφεκά που αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας ανοιχτά της Γαυδοπούλας, κατόπιν της επιχείρησης που στήθηκε από το λιμενικό σώμα, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιωτικό ταχύπλοο.

Το σώμα του άτυχου ψαροντουφεκά επέπλεε στην επιφάνεια της θάλασσας και ανεσύρθη από σκάφος, χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στην στεριά για να παραληφθεί από το ΕΚΑΒ.

Νωρίτερα είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με της συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους του λιμενικού και τριών ιδιωτικών που συνέδραμαν, μαζί με παραπλέοντα αλιευτικά.

Υπενθυμίζεται ότι για τον 67χρονο ειδοποίησαν οι φίλοι του, τέσσερις στον αριθμό, με τους οποίους ο άτυχος άνδρας είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα από το πρωί της Δευτέρας, ανοιχτά της Γαυδοπούλας.

Επειδή όμως καθυστερούσε, μετά από κατάδυση που έκανε, ανησύχησαν και αφού πρώτα έψαξαν οι ίδιοι, ενημέρωσαν το λιμενικό ώστε να γίνουν πιο εκτεταμένες έρευνες, με αποτέλεσμα αυτών να βρεθεί νεκρός, γύρω στις 8:30 το βράδυ της Δευτέρας.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες του συμβάντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.