ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΥΦΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ σε τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία: Άκουσαν τις εξελίξεις και τι υλικά χρειάζονται

Διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ κ. Λόιντ Όστιν

ΥΦΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ σε τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία: Άκουσαν τις εξελίξεις και τι υλικά χρειάζονται

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΦΕΘΑ) κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης συμμετείχε σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, ως εκπρόσωπος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Δένδια, σε Τηλεδιάσκεψη (VTC) της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία.

Στην Τηλεδιάσκεψη, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ κ. Λόιντ Όστιν (Lloyd Austin), συμμετείχαν Υπουργοί, Υφυπουργοί Άμυνας και υψηλόβαθμοι Αξιωματούχοι.

Στην Τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν λεπτομερώς η κατάσταση ασφαλείας, οι τρέχουσες εξελίξεις στην Ουκρανία και η συνεισφορά των κρατών – μελών του ΝΑΤΟ.

Κατά την παρέμβασή του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στην ανθρωπιστική και αμυντική βοήθεια που έχει σταλεί έως σήμερα στην Ουκρανία και τόνισε ότι η χώρα μας παραμένει στο πλευρό του ουκρανικού λαού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε, επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.