ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ν.Παναγιωτόπουλος για την πτώση του F-16: «Ο πύργος ελέγχου έδωσε εντολή εγκατάλειψης – Ο διάδρομος σχεδόν δεν φαινόταν»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για την πτώση του F-16 στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας

Ν.Παναγιωτόπουλος για την πτώση του F-16: «Ο πύργος ελέγχου έδωσε εντολή εγκατάλειψης – Ο διάδρομος σχεδόν δεν φαινόταν»

Τις συνθήκες κάτω υπό τις οποία έλαβε χώρα η πτώση του πολεμικού αεροσκάφους F-16 στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας περιέγραψε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Το έμψυχο δυναμικό της Πολεμικής Αεροπορίας κρίνεται ότι είναι πιο πολύτιμο από τα υλικά και τα μέσα. Η απώλεια ενός πιλότου είναι αφόρητη, είναι ανυπολόγιστη και ευτυχώς χθες αποφεύχθηκε» ανέφερε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με παρέμβασή του στην Βουλή αναφέρθηκε στο ατύχημα περιγράφοντας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε: «Ο χειριστής επιχείρησε επανειλημμένως να προσγειωθεί στο διάδρομο της Ανδραβίδας σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας. Ο διάδρομος σχεδόν δεν φαινόταν, σχεδόν όλος. Κατά την τελευταία απόπειρα ενώ είχε σχεδόν ακουμπήσει στο έδαφος το σκάφος παρουσίασε κλίση με τάση να φύγει εκτός διαδρόμου. Ο πύργος ελέγχου έδωσε εντολή εγκατάλειψης. Την τρίτη φορά που δόθηκε η εντολή ο χειριστής το εγκατέλειψε. Ευτυχώς είναι καλά γιατί έγινε από χαμηλό ύψος η εκτίναξη καθίσματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.