Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αύριο Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθούν το Παρίσι.

Οι δύο υπουργοί θα συμμετάσχουν στις διμερείς επαφές του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος όπως έγραψε το iefimerida.gr θα ανακοινώσει αύριο το πρωί αμυντική συμφωνία με την Γαλλία και την αγορά τριών φρεγατών Belharra. Στις συζητήσεις συμμετέχουν επίσης από την ελληνική πλευρά ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι θα αναλάβουν και την ολοκλήρωση όλων των πλευρών της συμφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι, σήμερα, ο πρωθυπουργός επισκέπτεται τη γαλλική πρωτεύουσα για τα εγκαίνια της έκθεσης «Παρίσι-Αθήνα: Γέννηση της Σύγχρονης Ελλάδας» στο Μουσείο του Λούβρου.

Η έκθεση διοργανώνεται με αφορμή τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και στοχεύει στην ανάδειξη των δεσμών που ενώνουν την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωθυπουργό θα υποδεχθεί στο Λούβρο ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν. Οι δυο ηγέτες θα εγκαινιάσουν από κοινού την έκθεση, ενώ στη συνέχεια θα έχουν δείπνο εργασίας στο Μέγαρο των Ηλυσίων.