ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι συλληφθέντες για τις εκρήξεις στο βενζινάδικο στον Πειραιά και στην κάβα στην Καλλιθέα 

Οι συλλήψεις των τεσσάρων έγιναν σε περιοχές της Αττικής

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι συλληφθέντες για τις εκρήξεις στο βενζινάδικο στον Πειραιά και στην κάβα στην Καλλιθέα 

Προφυλακίστηκαν οι συλληφθέντες για τις εκρήξεις σε κάβα στην Καλλιθέα και σε βενζινάδικο στον Πειραιά. 

Πρόκειται για τους δύο 37χρονους που εμπλέκονται στην έκρηξη στο πρατήριο καυσίμων και ενός 35χρονου και ενός 39χρονου που εμπλέκονται στο χτύπημα στην κάβα, που έγινε ως αντίποινα για το συμβάν στον Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλλήψεις των τεσσάρων έγιναν σε περιοχές της Αττικής και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ένας από τους 37χρονους αλλοδαπούς πρόβαλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους αστυνομικούς, ενώ ο έτερος 37χρονος αλλοδαπός επέδειξε πλαστό διαβατήριο και άδεια ικανότητας οδήγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.