ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη Λετονία για τη Σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ αύριο ο Νίκος Δένδιας

Ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τις ομολόγους του

Στη Λετονία για τη Σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ αύριο ο Νίκος Δένδιας

Στη Ρίγα της Λετονίας θα μεταβεί αύριο, Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, η οποία θα λάβει χώρα στις 30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου 2021.

Η ημερήσια διάταξη με τα θέματα τα οποία θα συζητήσουν οι υπουργοί Εξωτερικών συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις σχέσεις με τη Ρωσία, τον έλεγχο των εξοπλισμών, τον αφοπλισμό και τη μη διασπορά, τo Στρατηγικό Δόγμα του ΝΑΤΟ, το Αφγανιστάν, το Σαχέλ, τα Δυτικά Βαλκάνια και την κατάσταση στα σύνορα της Λευκορωσίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσης, θα υπάρξουν ξεχωριστές συνεδριάσεις με τη συμμετοχή, επίσης, των υπουργών Εξωτερικών της Ουκρανίας και της Γεωργίας, καθώς και της Φινλανδίας, της Σουηδίας και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέπ Μπορέλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τις ομολόγους του της Νορβηγίας, Άνικεν Χουίτφελντ (Anniken Huitfeldt) και του Καναδά, Μέλανι Τζόλι (Mélanie Joly).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.