Την Τρίτη στην Αλεξανδρούπολη ο Σαουδάραβας ΥΠΕΞ – Συνοδευόμενος από τον Νίκο Δένδια

Η επίσκεψη του Πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ μπορεί να έχει σχέση με πιθανές επενδύσεις της Σαουδικής Αραβίας στην περιοχή

Την Τρίτη στην Αλεξανδρούπολη ο Σαουδάραβας ΥΠΕΞ – Συνοδευόμενος από τον Νίκο Δένδια

Άλλος ένας… υψηλός προσκεκλημένος θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, πρόκειται για τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ.

Κατά την επίσκεψη του, ο Σαουδάραβας υπουργός Εξωτερικών θα συνοδεύεται από τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, ο οποίος ως επίτιμος δημότης πλέον της Αλεξανδρούπολης θα τον υποδεχθεί ως… οικοδεσπότης.

Αν και για λόγους ασφαλείας δεν διέρρευσαν περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη επίσκεψη και τον σκοπό της, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο υπουργοί θα βρεθούν στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, που έχει πλέον αποκτήσει σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη του Πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ μπορεί να έχει σχέση με πιθανές επενδύσεις της Σαουδικής Αραβίας στην περιοχή, ενώ άλλες θέλουν να έχει απλά επιλεγεί η Αλεξανδρούπολη ως έδρα των συνομιλιών και συζητήσεων με το Νίκο Δένδια για θέματα συνεργασίας των δύο χωρών, οι σχέσεις των οποίων βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιλέξει να τις αναπτύσσει όλο και περισσότερο σε πάρα πολλούς τομείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.