ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Περιμένουμε την καταδίκη της Τουρκία από την ΕΕ»

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Περιμένουμε την καταδίκη της Τουρκία από την ΕΕ»

O αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με δηλώσεις του υποστήριξε ότι η Ελλάδα περιμένει την καταδίκη της Τουρκίας στο αυριανό συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ.

“Αυτό το οποίο περιμένουμε είναι να εκφραστεί από την Ε.Ε η γνωστή της θέση: ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου και η καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας και συμπεριφοράς” είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Βαρβιτσιώτης. Πρόσθεσε δε ότι Ελλάδα ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση έμπρακτη αλληλεγγύη!

Σημείωσε ότι η χώρα μας χτίζει όλες τις δυνατές συμμαχίες και πρόσθεσε: “Η Ελλάδα μπορεί να διαπραγματεύεται και να φέρνει αποτελέσματα. Κάνουμε σαφές ότι η Ελλάδα κάθεται στο τραπέζι για να διαπραγματευτεί και να βρεθεί κοινός τόπος”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την συνομιλία Μητσοτάκη – Μέρκελ, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός εξέθεσε τις ελληνικές θέσεις, δηλαδή ότι η Ελλάδα δέχεται μια προκλητική συμπεριφορά από πλευράς της Τουρκίας και ότι δεν μπορεί να γίνει διάλογος με την απειλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.