ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο»: Περιμένει ο Ν.Δένδιας τηλεφώνημα από την Τουρκία για το νέο γύρο των διερευνητικών

«Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο»: Περιμένει ο Ν.Δένδιας τηλεφώνημα από την Τουρκία για το νέο γύρο των διερευνητικών

Με τη ναυτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα» στο Αιγαίο και τη συμμετοχή πληθώρας πολεμικών πλοίων, μαχητικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων, drones και ομάδων ειδικών δυνάμεων η Τουρκία συνεχίζει να κάνει επίδειξη δύναμης.

Ολα αυτά, στον απόηχο των δηλώσεων του Τούρκου υπουργού Άμυνας που υποστήριξε πως κακώς η Ελλάδα ενισχύει την αμυντική της θωράκιση, καθώς 3-5 αεροπλάνα και πλοία δεν της χρησιμεύσουν απέναντι στον τουρκικό Στρατό.

Η Αθήνα από την άλλη, γνωστή στα πέρατα της οικουμένης για την «στρατηγική της ψυχραιμία» δεν συμμετέχει -φυσικά- στο παιχνίδι της ρητορικής όξυνσης της Άγκυρας κι επιλέγει να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στο διάλογο, αν και οι προσδοκίες από τις διερευνητικές επαφές με την γείτονα χώρα είναι εξαιρετικά χαμηλές.

Μέχρι στιγμής η Άγκυρα δεν έχει απαντήσει στην πρόσκληση της Αθήνας για επανέναρξη του διαλόγου την ερχόμενη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Τουρκία, συνεχίζει να μιλά για έρευνες σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, παρά τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας για αποχή προκλητικών ενεργειών, με τον υπουργό Ενέργειας της χώρας να προαναγγέλλει την επιστροφή του πλοίου Μπαρμπαρός τους επόμενους μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.