ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στα ΗΑΕ θα μεταβεί αύριο ο Ν.Δένδιας – Θα συναντηθεί με τον Εμιρατινό ομόλογό του

Στα ΗΑΕ θα μεταβεί αύριο ο Ν.Δένδιας – Θα συναντηθεί με τον Εμιρατινό ομόλογό του

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, θα συναντηθεί αύριο Τρίτη 8 Ιουνίου με τον Εμιρατινό ομόλογό του σεΐχη Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Είναι η τέταρτη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στα Εμιράτα από ανάληψης καθηκόντων του, γεγονός που υποδηλώνει τους ιδιαίτερα στενούς δεσμούς μεταξύ των δύο κρατών, σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών, όπως αναφέρεται, αναμένεται να βρεθεί η διμερής στρατηγική συνεργασία, στη συνέχεια της υπογραφής της Συμφωνίας σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας τον περασμένο Νοέμβριο, οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το φως της πρόσφατης επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα, καθώς και οι ευρύτερες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τον Κόλπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Αμπου-Ντάμπι, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί επίσης τους νέους χώρους της ελληνικής πρεσβείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.