ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γ.Γεραπετρίτης για Predator: «Η ΕΔΕ έχει ολοκληρωθεί και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο άσκησης πειθαρχικών διώξεων»

Ο υπουργός Εξωτερικών απάντησε γραπτώς σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Γ.Γεραπετρίτης για Predator: «Η ΕΔΕ έχει ολοκληρωθεί και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο άσκησης πειθαρχικών διώξεων»

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης παρείχε στη Βουλή ενημέρωση για την πορεία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που διενεργείται στην Β6 Διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με την υπόθεση παροχής άδειας στην εταιρεία Intellexa προκειμένου να εξάγει το κακόβουλο λογισμικό Pretador.

Ο υπουργός Εξωτερικών απαντώντας γραπτώς σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως η ΕΔΕ έχει ολοκληρωθεί και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο άσκησης πειθαρχικών διώξεων.

«Μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ για τις διαδικασίες αδειοδότησης εξαγωγών προϊόντων διττής χρήσεως από τη Β6 Διεύθυνση, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο άσκησης πειθαρχικών διώξεων. Όπως δε έχει ειδικότερα κριθεί, η απόλυτη μυστικότητα της ΕΔΕ του άρθρου 127 παρ. 5 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007) δεν αίρεται με την υποβολή αιτιολογημένης έκθεσης από τον διενεργήσαντα αυτήν, αντιθέτως διατηρείται μέχρι την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του υπαλλήλου για τον οποίο προκύπτουν πειθαρχικές ευθύνες, βάσει των διαπιστώσεων της ΕΔΕ και μέχρι τη θέση της υπόθεσης στο αρχείο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.