ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ν.Δένδιας: Συνάντηση με την Λιζ Τρας το απόγευμα – Στο επίκεντρο της συζήτησης η Ουκρανία

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τα Δυτικά Βαλκάνια και τα ζητήματα ευρύτερης ασφαλείας

Ν.Δένδιας: Συνάντηση με την Λιζ Τρας το απόγευμα – Στο επίκεντρο της συζήτησης η Ουκρανία

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και σε λίγη ώρα θα συναντηθεί με την βρετανίδα ομόλογό του Λιζ Τρας.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων για την ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία και ο συντονισμός των ενεργειών των δύο χωρών, δήλωσε πριν λίγο ο κ. Δένδιας στους Έλληνες ανταποκριτές. Παράλληλα πρόσθεσε ότι θέλουμε « να επωφεληθούμε από τη μεγάλη εμπειρία του Ηνωμένου Βασιλείου σε θέματα ασφαλείας».

Τέλος επεσήμανε ότι θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν τα Δυτικά Βαλκάνια, αλλά και ζητήματα ευρύτερης ασφαλείας «τα οποία δημιουργούνται από τη νέα παγκόσμια κατάσταση», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Δένδιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση των δύο υπουργών είχε οριστεί στο πλαίσιο του Υπουργικού Συμβούλιου του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες πριν μερικές μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο εξάλλου ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στη Βιέννη όπου αναμένεται να συναντηθεί με την Γενική Γραμματέα του ΟΑΣΕ, Χέλγκα Μάρια Σμιτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.