ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίκος Δένδιας για 11η Σεπτεμβρίου: «Στεκόμαστε σε συμμάχους για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας»

Δείτε το μήνυμά του υπουργού Εξωτερικών στο Twitter

Νίκος Δένδιας για 11η Σεπτεμβρίου: «Στεκόμαστε σε συμμάχους για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας»

Τη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 θέλησε να τιμήσει, με μήνυμά του στο Twitter, ο Νίκος Δένδιας.

Πριν από 21 χρόνια, την 11η Σεπτεμβρίου 2001, το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, στη Νέα Υόρκη, συγκλόνισε τον πλανήτη και άλλαξε τον κόσμο αφού εισήχθη στο λεξιλόγιό μας η φράση «διεθνής τρομοκρατία».

Έτσι, λοιπόν, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας απέστειλε την Κυριακή (11/09) το δικό του μήνυμα γι’ αυτή τη θλιβερή επέτειο, τονίζοντας πως η Ελλάδα «στέκεται σταθερά στο πλευρό εταίρων και συμμάχων, για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας».

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, ο ίδιος έγραψε:

«Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων των τρομοκρατικών ενεργειών στις ΗΠΑ, στις 11/09/2001, οι οποίες συγκλόνισαν την υφήλιο. Η Ελλάδα στέκεται σταθερά στο πλευρό εταίρων και συμμάχων, για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.