ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για τα πολύνεκρα δυστυχήματα σε Νιγηρία και Ιαπωνία

Οι ανακοινώσεις του υπουργείου Εξωτερικών

Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για τα πολύνεκρα δυστυχήματα σε Νιγηρία και Ιαπωνία

Το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοινώσεις του εκφράζει συλλυπητήρια προς τη Νιγηρία και την Ιαπωνία.

Στη Νιγηρία σήμερα σκοτώθηκαν περισσότεροι από 80 εργάτες, σε έκρηξη σε παράνομο διυλιστήριο πετρελαίου.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών στη Νιγηρία μετά την έκρηξη σε διυλιστήριο πετρελαίου», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», προσθέτει. «Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα με το λαό και την κυβέρνηση της Νιγηρίας».

Στην Ιαπωνία, τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ναυάγιο τουριστικού σκάφους.

«Η Ελλάδα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στο δυστύχημα με το περιηγητικό σκάφος στο Χοκάιντο της Ιαπωνίας», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μας είναι στους αγνοούμενους, στους τραυματίες και στα σωστικά συνεργεία», προσθέτει. «Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στο λαό και την κυβέρνηση της Ιαπωνίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.