ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ΥΠΕΞ επιστρατεύει την «ψυχραιμία» του για τα δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων

«Το θέμα αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία» λέει το υπουργείο των Εξωτερικών

Το ΥΠΕΞ επιστρατεύει την «ψυχραιμία» του για τα δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων

Με «ψυχραιμία» παρακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση τα προκλητικά δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφορικά με τα ελληνικά νησιά, τα οποία κινούνται στα μονοπάτια που έχει φτιάξει το τελευταίο διάστημα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η ελληνική πλευρά αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το θέμα», ανέφεραν  διπλωματικές πηγές, χωρίς να προχωρήσουν σε κάποιο άλλο σχόλιο.

Η Milliyet γράφει στο πρωτοσέλιδό της ότι «κάποια από τα νησιά που μπορεί να διεκδικήσει η Τουρκία λόγω της στρατιωτικοποίησης είναι η Ρόδος, η Χίος και η Λέσβος», ενώ η Yeni Safak αναφέρει ότι αυτά τα 22 νησιά είναι στρατιωτικοποιημένα (σ.σ. μοναδική εξαίρεση η Χάλκη), τονίζοντας ότι «η σταρατιωτικοποίηση είναι απειλή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η Τουρκία έχει την κυριαρχία εννέα νησιών και πώς στην Ελλάδα δόθηκε μόνο το δικαίωμα χρήση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.