ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΥΠΕΞ: Συλλυπητήρια στον λαό και την κυβέρνηση του Μπανγκλαντές για την έκρηξη στο λιμάνι της Τσιταγκόνγκ

«Η σκέψη μας είναι στους αγνοούμενους, στους τραυματίες και στα συνεργεία διάσωσης»

ΥΠΕΞ: Συλλυπητήρια στον λαό και την κυβέρνηση του Μπανγκλαντές για την έκρηξη στο λιμάνι της Τσιταγκόνγκ

Βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ζωών μετά την έκρηξη στο λιμάνι της Τσιταγκόνγκ, εκφράζει με ανάρτηση στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή, επισημαίνει, «η σκέψη μας είναι στους αγνοούμενους, στους τραυματίες και στα συνεργεία διάσωσης».

Εξίσου, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στον λαό και την κυβέρνηση του Μπανγκλαντές.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε τουλάχιστον 49 ανέρχονται οι νεκροί και σε περισσότερους από 300 οι τραυματίες από την πυρκαγιά που ξέσπασε μετά την τεράστια έκρηξη χημικών προϊόντων σε χώρο αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων στη Σιτακούντα, περίπου 40 χιλιόμετρα από το μεγάλο λιμάνι της Τσιταγκόνγκ, στο νοτιοανατολικό τμήμα του Μπανγκλαντές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται στο τηλεγράφημα, η πυρκαγιά ξέσπασε το Σάββατο γύρω στις 21:30 τοπική ώρα (18:30 ώρα Ελλάδας) στον χώρο αποθήκευσης B.M. Container Depot. Εκατοντάδες πυροσβέστες έσπευσαν επί τόπου για να τη σβήσουν, αλλά μία ώρα αργότερα εξερράγησαν πολλά εμπορευματοκιβώτια τα οποία περιείχαν χημικά προϊόντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.