ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Δράμα – Γείτονας 43χρονου: «Πιστεύω η μητέρα του δεν θα ξαναβγεί από το σπίτι»

«Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας ο 43χρονος, δεν είχε παρέες»

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Δράμα – Γείτονας 43χρονου: «Πιστεύω η μητέρα του δεν θα ξαναβγεί από το σπίτι»

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 43χρονο άνδρα από τη Δράμα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 2,5 εκατομμύρια αρχεία, εικόνες και βίντεο, με υλικό παιδικής πορνογραφίας, σοκάρουν.

Γείτονας του 43χρονου μίλησε για την ψυχοσύνθεση του δράστη και για την κοινωνική ζωή του.

«Εγώ πάντα τον έβλεπα μόνο του. Με παρέες δεν τον έβλεπα. Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας, πού να πάει το μυαλό, με τίποτα. Με το που άκουσα πού έγινε το σκηνικό και είπαν εδώ απέναντι, στον 43χρονο, ούτε πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι αυτό το παιδί.

Τον μπαμπά του ήξερα τότε, ή καθηγητής ή δάσκαλος ήταν ο μπαμπάς του. Δεν ήταν δηλαδή να σου πω ότι “ε, το περίμενα από αυτόν” ή μία υποψία ότι κάτι μπορεί να είναι, κάτι διαφορετικό από αυτό που δείχνει. Δεν είχε συμπεριφορά που να προκαλεί εντύπωση», είπε αρχικά ο γείτονας του 43χρονου.

Μάλιστα, έκανε αναφορά και στην μητέρα του δράστη. «Άστο. Εγώ που την ξέρω, σου λέω πολλά χρόνια την ξέρω, την καημένη. Εγώ πέρασα και από το σπίτι γιατί πήγαινα κάτι πράγματα προς τα εκεί. Τα παντζούρια κλειστά τα έχει η καημένη εκεί, έχει πάθει σοκ» τόνισε ο γείτονας και συνέχισε:

«Αυτός ήταν υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, 18χρονια αυτή ήταν η δουλειά του, και εξυπηρετικό παιδί δηλαδή. Ακούω κάποιους ανθρώπους που μου λένε ”μιλούσε και με το μικρό μου”. Δες τώρα το μυαλό του ανθρώπου πώς πάει. Δηλαδή γνώριζε την κόρη μου που ήταν μικρή.

Και του μιλούσε και χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον, και μιλούσαν μέσα στο σούπερ μάρκετ. Δεν έχει οικογένεια δική του, εγώ ξέρω τη μάνα του.

Τώρα άλλους παραδίπλα δεν ξέρω δεν πρέπει να έχει. Εκτός και εάν είναι εκτός Δράμας. Ούτε αδέρφια έχει ήταν 8-10 ετών όταν πέθανε ο μπαμπάς του. Πιστεύω η μητέρα του δεν θα ξαναβγεί από το σπίτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.