ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζοφερό ρεπορτάζ του γερμανικού ZDF για την Ουκρανία: «Δεν υπάρχουν πυρομαχικά και στρατιώτες και δεν υπάρχει πρόοδος στο μέτωπο»

«Η εμπιστοσύνη στην ουκρανική κυβέρνηση έχει χαθεί»

Ζοφερό ρεπορτάζ του γερμανικού ZDF για την Ουκρανία: «Δεν υπάρχουν πυρομαχικά και στρατιώτες και δεν υπάρχει πρόοδος στο μέτωπο»

Ένα πολύ απαισιόδοξο για την Ουκρανία ρεπορτάζ πραγματοποίησε το γερμανικό κανάλι ZDF με βάση το οποίο προβλέπεται για το Κίεβο ένας πολύ ζοφερός χειμώνας.

«Δεν υπάρχουν αρκετά πυρομαχικά και δεν υπάρχουν αρκετοί στρατιώτες.

Πολλοί στρατιώτες είναι κουρασμένοι. Η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση έχει μειωθεί σημαντικά.

Οι άνθρωποι φοβούνται, ανησυχούν για τον χειμώνα, θυμούνται πώς η Ρωσία κατέστρεψε τις υποδομές. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει καμία πρόοδος στο μέτωπο».

Χθες οι Ουκρανοί είχαν μία σημαντική επιτυχία καθώς φέρεται ότι κατέρριψαν τρία σύγχρονα ρωσικά μαχητικά υποστρατηγικής κρούσης Su-34 καθώς αυτά βομβάρδιζαν ότι είχε απομείνει από το προγεφύρωμα του Κρίνκι στη νότια όχθη του Δνείπερου.

Σημαντική επιτυχία σε τακτικό επίπεδο, που όμως δεν αλλάζει τίποτε στο στρατηγικό επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση για τους Ουκρανούς παραμένει άσχημη και τα μέτωπα στο σύνολο της γραμμής επαφής εξελίσσονται αρνητικά γι’ αυτούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.