ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Σ.Αραούχο και του Λε Ταλέκ για την ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Σ.Αραούχο και του Λε Ταλέκ για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση δύο ιδιαίτερα σημαντικών μεταγραφών, καθώς θα αποκτήσει τον Νταμιέν Λε Ταλέκ και τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος σήμερα (8/7) το πρωί ολοκλήρωσε τα εργομετρικά κι ένα σημαντικό μέρος των ιατρικών εξετάσεων. Το υπόλοιπο συνεχίζεται το απόγευμα και είναι ακόμη ανοικτό το αν θα προλάβουν να ολοκληρωθούν όλα έτσι ώστε να προχωρήσουν τα τυπικά και οι ανακοινώσεις μέχρι το βράδυ. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτά να γίνουν αύριο Παρασκευή.

Την ίδια στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη οι τελικές διευθετήσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας για την μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο. Από νωρίς το απόγευμα σήμερα είναι στην Αθήνα ως εκπρόσωπος της Λας Πάλμας ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ήδη βρίσκεται μαζί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού στην Ένωση. Να σημειώσουμε πως υπάρχει μια περίπτωση αυτή η συμφωνία να ολοκληρωθεί στην διάρκεια της μέρας και να είναι σε θέση να την ανακοινώσεις αό απόψε οι δύο πλευρές.

Για τον Αραούχο φαίνεται πως ισχύουν και οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ισπανία την Τετάρτη, σύμφωνα με τις οποίες είναι πολύ πιθανό αύριο να βρεθεί και ο ίδιος στην Αθήνα. Πάντως σε κάθε περίπτωση ο «Τσίνο» από τις αρχές της εβδομάδας ήταν σε φάση προετοιμασίας για να είναι στην χώρα μας, το αργότερο το Σάββατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.