ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euro 2020: Ο Μπιόρν Κάιπερς θα διευθύνει τον τελικό ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία

Euro 2020: Ο Μπιόρν Κάιπερς θα διευθύνει τον τελικό ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία

Γνωστό έγινε ότι ο Μπιόρν Κάιπερς θα είναι ο διαιτητής στον τελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία.

Με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να επιβεβαιώνει τις σχετικές πληροφορίες με επίσημο τρόπο και αυτή θα είναι η τέταρτη παρουσία του 48χρονου ρέφερι σε τελικό μεγάλη διοργάνωσης, καθώς το 2013 ήταν στον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Τσέλσι, έναν χρόνο μετά στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ το 2018 ήταν στον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το 2011 είχε διευθύνει το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Πόρτο.

Βοηθοί του θα είναι ο Σάντερ φαν Ρέκελ και ο Έρβιν Ζάινστρα. Τέταρτος θα είναι ο Κάρλος δεν Σέρο Γκράντε. Στο VAR θα είναι ο Μπάστιαν Ντάνκερτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.