ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Euro 2020: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο γκράφιτι του Μ.Ράσφορντ – Εκατοντάδες τα μηνύματα αγάπης (βίντεο)

Euro 2020: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο γκράφιτι του Μ.Ράσφορντ – Εκατοντάδες τα μηνύματα αγάπης (βίντεο)

Μεγάλη κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας του Μάντσεστερ για τον βανδαλισιμό στο γκράφιτι του Ράσφορντ – Μηνύματα αγάπης κατέκλυσαν το σημείο, ενώ η ζημιά διορθώθηκε άμεσα.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τον τελικό του Euro 2020, Άγγλοι οπαδοί βανδάλισαν το εντυπωσιακό γκράφιτι του Μάρκους Ράσφορντ στην περιοχή του Μάντσεστερ, γράφοντας με σπρέι ρατσιστικά σχόλια προς των 23χρονο φορ της Γιουνάιτεντ με αφορμή το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Ιταλία.

Η τοπική κοινωνία όμως έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, καλύπτοντας τα σχόλια αυτά με ζωγραφιές, καρδιές, αλλά και μηνύματα αγάπης, γεμίζοντας σχεδόν όλο τον τοίχο σε μια όμορφη και συγκινητική κίνηση στήριξης προς τον νεαρό άσο!

Μάλιστα, άμεση ήταν και η αντίδραση του καλλιτέχνη που έφτιαξε την τοιχογραφία αυτή, καθώς έσπευσε στο σημείο για να διορθώσει τη ζημιά που είχε προκληθεί. Το τελικό αποτέλεσμα απλά εντυπωσιακό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.