ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι Άγγλοι μάζεψαν 140.000 υπογραφές για να επαναληφθεί ο τελικός του Euro 2020!

Οι Άγγλοι μάζεψαν 140.000 υπογραφές για να επαναληφθεί ο τελικός του Euro 2020!

Περισσότερα από 140.000 άτομα έβαλαν την υπογραφή τους σε ένα αίτημα για να ξαναγίνει ο τελικός του Euro 2020, στον οποίο η Αγγλία γνώρισε την ήττα με 3-2 στα πέναλτι από την Ιταλία.

Το… φυσάνε και δεν κρυώνει οι Άγγλοι φίλαθλοι για το κάζο που έπαθαν από την Ιταλία μέσα στην έδρα τους και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, μπας και ανατρέψουν την κατάσταση!

Έτσι, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Euro 2020 από την Εθνική Ιταλίας, μετά τη νίκη της επί της Εθνικής Αγγλίας στα πέναλτι, στον τελικό του Γουέμπλεϊ, περί τα 140.000 άτομα ζητούν να επαναληφθεί το παιχνίδι, με ψήφισμα στην πλατφόρμα Change.org.

Κι αν το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι φαίνεται πως δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν την ήττα που στέρησε στην Αγγλία έναν μεγάλο τίτλο, που ευελπιστούμε πως θα κατακτούσε για πρώτη φορά μετά από 55 ολόκληρα χρόνια και την κατάκτηση του Μουντιάλ το 1966, είναι ο ένας βασικός λόγος επ’ αυτού, ο άλλος είναι πως πολλοί διαμαρτυρήθηκαν, και όχι άδικα κατά τη γνώμη μας, ότι υπήρξαν τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στον αγώνα όπου παίκτες της «Σκουάντρα Ατζούρα» θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί για σκληρά φάουλ σε Βρετανούς ποδοσφαιριστές.

Τουλάχιστον δύο κόκκινες

Συγκεκριμένα, όσοι επικρίνουν τον Ολλανδό διαιτητή του τελικού, υποστηρίζουν ότι οι κίτρινες κάρτες που είδαν, πρώτα ο Ζορζίνιο για φάουλ στον Γκρίλις και κατόπιν ο Κιελίνι για φάουλ στον Σακά, θα έπρεπε να είναι… βαρβάτες κόκκινες. Για την ιστορία, συνολικά δόθηκαν πέντε κίτρινες στους Ιταλούς και μόνο μία σε παίκτη της Αγγλίας.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρείται τουλάχιστον αμφίβολο η UEFA να λάβει υπόψη την έκκληση για την επανάληψη του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.