ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας θα αγωνίζεται με…διάφανες φανέλες – Το απίστευτο μήνυμα που θέλει να περάσει! (φώτο)

Ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας θα αγωνίζεται με…διάφανες φανέλες – Το απίστευτο μήνυμα που θέλει να περάσει! (φώτο)

Η ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας Bedale AFC θα αγωνίζεται με διάφανες εμφανίσεις στέλνοντας μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

Η Bedale AFC, ομάδα από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αγγλίας, θα αγωνίζεται με διάφανες εμφανίσεις.

Με την κίνηση της αυτή θέλει να ευαισθητοποιήσει τον ανδρικό πληθυσμό όσον αφορά στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη αλλά και την πρόληψη.

Η φανέλα αλλά και το σορτσάκι είναι εντελώς see through ενώ σε κεντρικό σημείο της εμφάνισης έχουν τοποθετηθεί μεγάλα άσπρα βέλη τα οποία δείχνουν προς τα γεννητικά όργανα με την υπενθύμιση «Μην ξεχνάς να κάνεις έλεγχο».

Για κάθε φανέλα, η ομάδα από το Γιορκσάιρ θα προσφέρει 5 λίρες στο Eθνικό ίδρυμα κατά του καρκίνου του προστάτη. Μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 200.000 λίρες για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη και στόχος είναι να φτάσουν τις 250.000 λίρες.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Bedale AFC κυκλοφορεί πρωτότυπες εμφανίσεις που γίνονται viral.

Το 2019 λάνσαρε φανέλα με λουκάνικα αλλά και hot dog, ενώ πέρσι την θέση της στην φανέλα πήρε ένα γιγάντιο καρότο.

Όλα αυτά είναι κυρίως λόγω του βασικού χορηγού της ομάδας την εταιρία τροφίμων HECK, η οποία διαφημίζει τα προϊόντα της στην φανέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.