Ολυμπιακοί Αγώνες: Πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό στα 100μ ύπτιο ο Απόστολος Χρήστου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό στα 100μ ύπτιο ο Απόστολος Χρήστου

Ο Έλληνας κολυμβητής μετείχε στην 6η προκριματική σειρά και παρόλο που στο πρώτο 50αρι γύρισε πρώτος η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς τερμάτισε στην 5η θέση με επίδοση 53:77.

Αυτή η επίδοση πάντως τον έφερε στην 15η θέση των προκριματικών και του χάρισε μια θέση στα ημιτελικά. Εκεί πάντως θα πρέπει να κάνει χρόνους κοντά στο ατομικό ρεκόρ του (52.77) για να ελπίζει σε πρόκριση στον τελικό.

Αντιθέτως ο Δημήτρης Μάρκος αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στα 200μ. ελεύθερο, πλησιάζοντας το ατομικό ρεκόρ του, πήρε τελικά την 31η θέση με χρόνο 1:49.16.

Ο 20χρονος Έλληνας κολυμβητής, ο οποίος μετείχε στο συγκεκριμένο αγώνισμα με πρόσκληση της FINA θα αγωνιστεί και στα 800μ. ελεύθερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.