
Σε γκάφα υπέπεσαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο κατά την διάρκεια της εκκίνησης στον αγώνα τριάθλου.
Οι κριτές έδωσαν εκκίνηση την ώρα που μπροστά από τους μισούς αθλητές βρίσκονταν ένα σκάφος και τους εμπόδιζε από το να πέσουν στο νερό.
Το σκάφος έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο, την ώρα που οι υπόλοιποι είχαν βουτήξει στο νερό, ωστόσο ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν στην εκκίνηση προκειμένου να επαναληφθεί.
False start on the men’s triathlon due to a boat blocking half the athletes entry to the water, the boat then almost reverses over athletes in the water #Tokyo2020 #Olympics pic.twitter.com/RItaTCUqFR
— Olympics FanZone (@OlympicsFanZone) July 25, 2021
Tα αγωνίσματα στο τρίαθλο ολοκληρώθηκαν με τον Νορβηγό Κρίστιαν Μπλούμενφελτ να παίρνει το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1:45:04. Ο Άγγλος Άλεξ Γι κατέκτησε το ασημένιο και ο Χάιντεν Ουάιλντ από τη Νέα Ζηλανδία το χάλκινο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.