ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλήτρια πανηγύρισε το χρυσό αλλά το είχε πάρει άλλη!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλήτρια πανηγύρισε το χρυσό αλλά το είχε πάρει άλλη!

Η Ολλανδή ποδηλάτης Ανεμιέκ βαν Βλέτεν πανηγύρισε έξαλλα καθώς διέσχισε τη γραμμή τερματισμού στην ποδηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 πιστεύοντας ότι είχε καταφέρει να εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο. Αλλά έκανε λάθος.

Η Αυστριακή Άννα Κισενχόφερ κατετάγη τελικά πρώτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 έχοντας ολοκληρώσει τον αγώνα της ένα λεπτό και 15 δευτερόλεπτα νωρίτερα. Η χαρά της Βαν Βλέτεν μετατράπηκε τελικά σε απογοήτευση όταν της είπαν ότι ήρθε δεύτερη και ξέσπασε σε δάκρυα εξηγώντας το λάθος της.

Η Ολλανδή ποδηλάτης, που ήταν φαβορί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 πριν από τον αγώνα και είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω της με τις ελπίδες της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου, έκανε ένα σπριντ στο τελευταίο σημείο του αγώνα με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Δυστυχώς, δεν γνώριζε πως η Αυστριακή, μαθηματικός στο επάγγελμα, Κισενχόφερ είχε κάνει μια εντυπωσιακή κούρσα. Υπενθυμίζεται ότι οι ποδηλάτες των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχουν πρόσβαση σε ράδιο, όπως κάνουν στους επαγγελματικούς αγώνες με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν που βρίσκονται οι υπόλοιποι αθλητές.

«Νόμιζα ότι είχα κερδίσει. Έκανα λάθος»

Η απογοήτευση ήταν εμφανής στην Ολλανδή αθλήτρια. «Ναι, νόμιζα ότι είχα κερδίσει. Έκανα λάθος» είπε η Βαν Βλέτεν στους δημοσιογράφους, με τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης να το χαρακτηρίζουν μεγάλο λάθος. «Ένιωσα πολύ ηλίθια όταν το ανακάλυψα. Μιλάμε για εσφαλμένη επικοινωνία. Δεν ήξερα πώς είχε η κατάσταση όπως και κανείς άλλος».

Πάντως δεν ήταν οι μόνοι που δεν πρόσεξαν ότι η Αυστριακή Κισενχόφερ προηγούνταν. Η επίσης πρωταθλήτρια Άννα βαν ντερ Μπρέγκεν επίσης νόμιζε ότι νίκησε η Βλέτεν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021. Όσο για τη νικήτρια; «Δεν μπορούσαν να το πιστέψω» είπε. «Ακόμη και όταν πέρασα τη γραμμή τερματισμού, σκεφτόμουν: ‘Τι έγινε τώρα;’».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.