Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ρομπότ – μπασκετμπολίστας που έκανε την εμφάνισή του στον αγώνα ΗΠΑ – Γαλλία (βίντεο)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ρομπότ – μπασκετμπολίστας που έκανε την εμφάνισή του στον αγώνα ΗΠΑ – Γαλλία (βίντεο)

Στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ στη Σαϊτάμα ένα ρομπότ έκλεψε την παράσταση σουτάροντας σαν κανονικός παίκτης τρομάζοντας μάλιστα το κοινό!

Η Γαλλία έκανε την έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο νικώντας την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ με 83-76.

Στο περιθώριο της ήττας των Αμερικανών, υπήρξε κι ένα event που δεν πέρασε απαρατήρητο από το τηλεοπτικό κοινό.

Ένα ανθρωποειδές ρομπότ – μπασκετμπολίστας έδειξε τις ικανότητες του στο γήπεδο της Σαϊτάμα σουτάροντας (εύστοχα ) τρίποντα από τη γραμμή των 6,75 αλλά και από το κέντρο.

Το εν λόγω ρομπότ είναι ο CUE που κατασκευάστηκε το 2018 από την Toyota με το κοινό πάντως στα social να αντιδρά μουδιασμένα απέναντι στον CUE.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.