ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Παναθηναϊκός: Παρουσίασε την εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση του (φώτο)

Παναθηναϊκός: Παρουσίασε την εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση του (φώτο)

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω δημοσίευσης στα social media παρουσίασε την δεύτερη εμφάνισή της ενόψει της νέας σεζόν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα αγωνίζονται με μαύρη εμφάνιση στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Η νέα φανέλα θα έχει και μία πράσινη ρίγα στα πλάγια. Παράλληλα, έχει λαιμόκοψη, η οποία είναι άσπρη και πράσινη.

Τόσο η δεύτερη εμφάνιση όσο και η πρώτη, θα έχει το νούμερο του ποδοσφαιριστή μπροστά.

«Η επίσημη 3η εμφάνιση του Παναθηναϊκού 2021-22, Kappa Kombat Pro. Με θερμοκολλημένα λογότυπα, Τριφύλλι, τύπωμα “Πάμε Στοίχημα” και διακριτικά τριφύλλια. Διαθέτει τεχνολογία Hydro-Way Protection για απώθηση του ιδρώτα και αναπνοή του δέρματος Σε Skin Fit γραμμή και σύνθεση από 91% polyester και 9% elastane.», αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.