ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανακάλυψαν σωσία της Lady Gaga! (φώτο)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανακάλυψαν σωσία της Lady Gaga! (φώτο)

Μετά το Όσκαρ, τα Grammy και τις Χρυσές Σφαίρες η Lady Gaga διεκδικεί και Ολυμπιακό μετάλλιο; Η απάντηση βέβαια είναι «όχι», αλλά οι φαν της τη βλέπουν παντού, καθώς βρέθηκε η σωσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Κάπως έτσι έγινε viral η φωτογραφία μιας αθλήτριας από την Ιορδανία, που μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Η Τζουλιάν Αλ-Σαντέκ αγωνίστηκε στο ταε κβον ντο και στο πρόσωπό της οι φαν της Lady Gaga είδαν μία «σωσία» της σταρ.

«Γιατί είναι η Lady Gaga στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ήταν η ανάρτηση στον λογαριασμό φαν της τραγουδίστριας και ηθοποιού που έχει πάνω από 500.000 followers, με φωτογραφία της 26χρονης αθλήτριας από την Ιορδανία.

«Τραγουδίστρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια και τώρα αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων! Η Lady Gaga πραγματικά τα κάνει όλα», έγραψε κάποιος άλλος αστειευόμενος.

«Αυτή είναι η Lady Gaga στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κανείς δεν μπορεί να με πείσει για το αντίθετο», ήταν μία άλλη ανάρτηση για το θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.