ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προπονητής Σ.Ντούσκο: «Απέδωσε καρπούς η σκληρή δουλειά – Ο Στέφανος είναι ο Χάμιλτον της κωπηλασίας»

Προπονητής Σ.Ντούσκο: «Απέδωσε καρπούς η σκληρή δουλειά – Ο Στέφανος είναι ο Χάμιλτον της κωπηλασίας»

Ο Τζιάνι Ποστιλιόνε είναι ο Ομοσπονδιακό τεχνικό της κωπηλασίας και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του Στέφανου Ντούσκο.

Ο Ιταλός τεχνικός που είναι επικεφαλής προπονητής της ΕΚΟΦΝΣ για τις Εθνικές ομάδες τόνισε για αυτή την τεράστια επιτυχία όχι μόνο του Ντούσκου αλλά και συνολικά όλης της ελληνικής κωπηλασίας τα εξής: «Αυτή είναι δουλειά 3 ετών, πολύ σκληρή ειδικά για το Στέφανο αλλά και για όλους εμάς. Καταφέραμε μεγάλα πράγματα παρά την αδύναμη οικονομία της Ελλάδας. Χώρες όπως η Νορβηγία και η Κροατία επενδύουν στην κωπηλασία. Εμείς με λίγα χρήματα και μικρή στήριξη αλλά με σημαντικά προπονητικά κριτήρια, μεθοδολογία και ανάλυση της τεχνικής πετύχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Είναι πολύ μεγάλη η διαδρομή που έχουμε κάνει αν σκεφτεί κανείς ότι ο Στέφανος πριν αγωνιζόταν στην ελαφριά κατηγορία. Τώρα ο «Χάμιλτον της κωπηλασίας» είναι Έλληνας. Έχετε έναν πολύ καλό τενίστα, το Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά κατά τη γνώμη μου με αυτό το Ολυμπιακό χρυσό αυτή τη στιγμή δεν είναι κανείς μπροστά του. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό».

Για το τι σημαίνει αυτό το χρυσό μετάλλιο για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα, πρόσθεσε: «Αρχικά θέλουμε να καθαρίσουμε το όνομα της ελληνικής κωπηλασίας. Έχουν γραφτεί αρκετά και κάποια άνθρωποι δε θέλουν αυτά τα αποτελέσματα από την ελληνική κωπηλασία. Εύχομαι ότι αυτοί αλλά και οι φίλαθλοι θα καταλάβουν ότι είμαστε καλοί άνθρωποι και εργαζόμαστε σωστά. Ο στόχος της Ελλάδας στους τελευταίους 4 Ολυμπιακούς ήταν να φέρει αντίστοιχα αποτελέσματα με αυτά του Τόκιο. Δύο προκρίσεις σε τελικούς, ένα μετάλλιο, και μετά από 16 χρόνια και μετά από αργυρά και χάλκινα, χρυσό. Είναι το μοναδικό χρυσό της Ελλάδας σε Ολυμπιακούς. Πρέπει να είστε περήφανοι όλοι οι Έλληνες, αλλά κι εγώ ως προπονητής αυτού του αθλητή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.