16χρονη Ολλανδέζα έκανε ταξίδι 2,5 ωρών για να πάρει μια φανέλα του ΟΦΗ! (φώτο)

16χρονη Ολλανδέζα έκανε ταξίδι 2,5 ωρών για να πάρει μια φανέλα του ΟΦΗ! (φώτο)

Η 16χρονη Φλερ πήγε από το σπίτι της στο Ναϊμέγκεν, μία απόσταση 2,5 ωρών, όπου προετοιμάζεται η κρητική ομάδα για να πάρει μια φανέλα του συλλόγου.

Μια πολύ όμορφη ιστορία έκανε γνωστή η ΠΑΕ ΟΦΗ με πρωταγωνίστρια μια νεαρή Ολλανδέζα που είναι φίλη της κρητικής ομάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας του Ηρακλείου, η 16χρονη Φλερ μένει σε απόσταση 2,5 ωρών από το Ναϊμέγκεν, όπου απόψε ο ΟΦΗ δίνει το τελευταίο του φιλικό.

Η Φλερ όταν έχει χρόνο εργάζεται σε ένα ελληνικό εστιατόριο και έτσι της δημιουργήθηκε η αγάπη για τον ΟΦΗ.

Για να αποκτήσει μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών ταξίδεψε αρχικά δύο ώρες με το τραίνο από το μέρος που μένει ως το Nαϊμέγκεν και στη συνέχεια 30 επιπλέον λεπτά για να φτάσει στο στάδιο από τον κεντρικό σταθμό της πόλης.

«Το χαμόγελο στο πρόσωπο της όταν πήρε τη φανέλα του ΟΦΗ δεν περιγράφεται…» ανέφερε η ενημέρωση των ομιλιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.