Χορηγοί επικοινώνησαν με τον Θ.Ιακωβίδη για να συνεχίσει να αγωνίζεται

Χορηγοί επικοινώνησαν με τον Θ.Ιακωβίδη για να συνεχίσει να αγωνίζεται

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έφερε ξανά στο “φως” τις δυσκολίες των Ελλήνων αθλητών για την προετοιμασία τους πριν τους αγώνες και η απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του μετά την Ολυμπιάδα του Τόκιο, φαίνεται ότι είχε άμεσες εξελίξεις.

Η προσπάθειά του και το ξέσπασμά του στη συνέχεια “κέρδισαν” όλους του Έλληνες και ανάμεσά τους και κάποιες εταιρείες που θέλουν να συνδράμουν για να τον βοηθήσουν, ώστε να μην σταματήσει από το άθλημα που αγαπάει. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά λοιπόν, ο Ιακωβίδης έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την αλλαγή της απόφασής του και την παραμονή του στην άρση βαρών, εφόσον έχει τη στήριξη μαζί και με τους υπόλοιπους αθλητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.