ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Άρης: Η σέξι σύντροφος του Χ.Ιτούρμπε θα… λιώσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» (φώτο)

Άρης: Η σέξι σύντροφος του Χ.Ιτούρμπε θα… λιώσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» (φώτο)

H εντυπωσιακή Γουαδελούπε Γκονζάλες, πρώην Μις Παραγουάη, είναι η σύζυγος του Χουάν Ιτούρμπε που ετοιμάζεται να υπογράψει στον Άρη.

Με καθυστέρηση, αφού νόσησε από κορωνοϊό, θα έρθει τελικά στην Ελλάδα ο Χουάν Ιτούρμπε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Ο Παραγουανός εξτρέμ θα υποβληθεί ξανά στο απαραίτητο τεστ την ερχόμενη Τρίτη και αν είναι αρνητικό αναμένεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να προχωρήσει την υπόθεσή του.

Ο πρώην άσος της Ρόμα (μεταξύ άλλων ομάδων) έχει συμφωνήσει σε όλα σε προφορικό επίπεδο με τη διοίκηση της «κίτρινης» ΠΑΕ και πλέον εκείνο που απομένει είναι η έλευσή του στη χώρα μας, μαζί με τον μάνατζέρ του, για να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τα βλέμματα στο Βικελίδης ωστόσο αναμένεται να τραβήξει η εντυπωσιακή του σύζυγος, Γουαδελούπε Γκονζάλες. Ο ποδοσφαιριστής και η πρώην Μις Παραγουάη είναι αρκετά χρόνια μαζί και μάλιστα έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

https://www.instagram.com/p/COq7RVBsnV8

https://www.instagram.com/p/CMI_SNpMpT-

https://www.instagram.com/p/CPs9veVMHYO

https://www.instagram.com/p/CPs0737smu3

https://www.instagram.com/p/CKphAxKsy5W

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.