ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Η Β.Μιλλούση αποθέωσε τον Λ.Πετρούνια: «Διπλά περήφανη για σένα Λευτέρη» (φώτο)

Η Β.Μιλλούση αποθέωσε τον Λ.Πετρούνια: «Διπλά περήφανη για σένα Λευτέρη» (φώτο)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος στην Ιαπωνία και η Βασιλική Μιλλούση με περιττή υπερηφάνεια έστειλε το δικό της μήνυμα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με βαθμολογία 15.200 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και για δεύτερη Ολυμπιάδα ανέβηκε στο βάθρο. Η μητέρα των παιδιών του δήλωσε περήφανη.

«Διπλά περήφανη για σένα! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου..ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια ❤» έγραψε και πόσταρε μια φωτό με το μετάλλιο.

https://www.instagram.com/p/CSEUwg_Hqdu/?utm_source=ig_embed

Οι δύο τους, γνωρίστηκαν ως αθλητές της γυμναστικής και κατέληξαν να γίνουν ζευγάρι και να παντρευτούν. Ο άρχοντας των κρίκων παραδέχθηκε πως γνώριζε από την αρχή πως η Βασιλική ήταν η γυναίκα της ζωής του. Σε λίγο καιρό συμπληρώνουν 8 χρόνια μαζί και μέσα σε αυτά υπήρξε ένα διάστημα που είχαν χωρίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.