ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κ.Ρονάλντο: Σκέψεις για επιστροφή στην αγαπημένη του Μαδρίτη

Κ.Ρονάλντο: Σκέψεις για επιστροφή στην αγαπημένη του Μαδρίτη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να βρίσκεται σε δεύτερες όσων αφορά το μέλλον του στο Τορίνο και στην Γιουβέντους και σύμφωνα με την AS σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μαδρίτη.

Όπως αναφέρει η «AS», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκέφτεται σοβαρά να μην συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους και εξετάζει το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα των «μερέγχες». Μάλιστα, πρόθεσή του φέρεται πως είναι να… χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ ώστε να δει αν μπορεί να επιστρέψει σε αυτή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά και αυτή από την πλευρά της το εν λόγω ενδεχόμενο, αλλά η υπόθεσή του και το αν θα προχωρήσει εξαρτάται άμεσα από αυτή του Κιλιάν Εμπαπέ! Εφόσον ο Γάλλος επιθετικός αποφασίσει οριστικά να μετακομίσει από το Παρίσι στη Μαδρίτη, τότε οι «μερέγχες» δεν θα μπορέσουν να αντέξουν και δεύτερο βαρύ συμβόλαιο.

Από την μεριά τους, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πάντως πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Γιουβέντους, αλλά το γεγονός πως η Γηραιά Κυρία δεν μπορεί να διεκδικήσει το Champions League τον κάνει να κοιτάζει ξανά προς… Μαδρίτη μεριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.