ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένιο μετάλλιο για την κόρη του διάσημου τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένιο μετάλλιο για την κόρη του διάσημου τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν

Εκτός της παγκόσμιας αναγνώρισης που συνοδεύει το όνομα Σπρίνγκστιν, η οικογένεια τους έχει πλέον να υπερηφανεύεται και για μία αθλητική, αφού η κόρη του Μπρους, Τζέσικα, κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ασημένιο μετάλλιο στην ιππασία.

«Ασημένια» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τις ΗΠΑ, η κόρη του μεγάλου τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν στην πρώτη της συμμετοχή. Η Αμερικανίδα ιππέας, νούμερο 27 στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν μέρος μιας ομάδας τεσσάρων αθλητών που αγωνίστηκαν στο άλμα και στα εμπόδια έχοντας για άλογο τον Ντον Χουάν, έναν 12χρονο Βέλγο επιβήτορα.

Η διάκριση ήρθε στο άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων. Συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Σουηδία, οι ιππείς της οποίας (Χένρικ φον Έκερμαν, Μάλιν Μπάργιαρντ-Γιόνσον, Πέντερ Φρέντρικσον) ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους σε συνολικό χρόνο 122.90, την ώρα που οι Αμερικανοί Λόρα Κράουτ, Τζέσικα Σπρίνγκστιν και ΜακΛέιν Γουόρντ σημείωσαν χρόνο 124.20.

Το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό της υπερπήδησης εμποδίων κατέκτησε το Βέλγιο, οι ιππείς του οποίου (Πίτερ Ντέβος, Ζερόμ Γκερί, Γκρεγκορί Βατελέ) είχαν συνολικά 12 ποινές στη λήξη του τελικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.