ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Μέσι: Από νωρίς στο αεροδρόμιο οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν για να τον υποδεχτούν! (βίντεο)

Λ.Μέσι: Από νωρίς στο αεροδρόμιο οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν για να τον υποδεχτούν! (βίντεο)

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας φίλοι της Παρί, τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Παρισιού, προκειμένου να υποδεχθούν τον Λιονέλ Μέσι.

Ολο και περισσότεροι φίλαθλοι της Παρί έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο, οι οποίοι μαζί με τηλεοπτικά συνεργεία που έχουν στήσει ήδη τις κάμερες και δημοσιογράφους περιμένουν με μεγάλη αγωνία τον Λιονέλ Μέσι. Κόσμος υπάρχει και έξω από το γήπεδο της ομάδας, «Παρκ Ντε Πρενς», καθώς εκεί θα κατευθυνθεί ο «Λίο» μετά την άφιξή του.

Στη Γαλλία αναφέρουν πως εντός της ημέρας (9/8) ο Αργεντινός άσος αναμένεται να πατήσει το πόδι του στη Γαλλία, μιας και τα έχει βρει σε όλα με τους Παριζιάνους.

Ο 34χρονος επιθετικός, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία των Παριζιάνων προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.