Έρχονται εξελίξεις στον Ολυμπιακός – Προ των πυλών μεταγραφές και πωλήσεις

Έρχονται εξελίξεις στον Ολυμπιακός – Προ των πυλών μεταγραφές και πωλήσεις

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έμεινε εκτός Champions League μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια ενόψει συνέχειας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και μίλησε με σκληρή γλώσσα σε όλους, φέρνοντας άπαντες προ των ευθυνών του και έδειξε πως στηρίζει τον Πέντρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, προανήγγειλε την ενίσχυση της ομάδας και περιμένει από όλους στην ομάδα να δείχνουν τον καλύτερό τους πρόσωπο στις προπονήσεις και κατά συνέπεια στους αγώνες.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρατηρείται έντονη κινητικότητα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ και να καλυφθεί το κενό που υπάρχει μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν και οι επαφές για την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας και τη θέση του εξτρέμ.

Παράλληλα, τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν από τις πιθανές πωλήσεις ορισμένων παικτών, καθώς υπάρχουν φήμες για τους Σεμέδο, Χασάν, Καμαρά και Σισέ.

Μάλιστα, η διοίκηση δεν προτίθεται να σταθεί για κανέναν εμπόδιο για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, από τη στιγμή που το επιθυμεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.