ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λ.Βοντόρα: Η Γερμανίδα παρουσιάστρια που «τράβηξε» όλα τα βλέμματα στην κλήρωση του Europa League (φώτο)

Λ.Βοντόρα: Η Γερμανίδα παρουσιάστρια που «τράβηξε» όλα τα βλέμματα στην κλήρωση του Europa League (φώτο)

Η φετινή κλήρωση των ομίλων του Europa και του Europa Conference League είχε ιδιαίτερο άρωμα λόγω της παρουσίας της 32χρονης Γερμανίδας παρουσιάστριας, Λάουρα Βοντόρα.

Η 32χρονη Γερμανίδα παρουσιάστρια προέρχεται από «τηλεοπτικό» περιβάλλον, καθώς ο πατέρας της, Γεργκ Βοντόρα, είναι γνωστή τηλεοπτική περσόνα στη Γερμανία.

Η Λάουρα ζει μόνιμα στην Κολωνία και είναι παντρεμένη με τον 30χρονο επιθετικό της Μπόχουμ, Σίμον Τσόλερ.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορα κανάλια (Sky, Sport 1) και το 2017 πήγε στο RTL Group και δη στο κανάλι Nitro όπου ασχολείται με το ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.