ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας για το Europa League ο Ρ.Σεμέδο

Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας για το Europa League ο Ρ.Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, με τον Ρούμεν Σεμέδο να μην βρίσκεται ανάμεσά τους.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ με στόχο την πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης και θα πρέπει να το πετύχουν χωρίς τον Πορτογάλο αμυντικό.

Ο Σεμέδο ούτως ή άλλως ήταν προς πώληση από τους Πειραιώτες και μετά και τα τελευταία προβλήματα με τη δικαιοσύνη, αν και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μετά την κατηγορία για ομαδικό βιασμό ανήλικης, αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στη λίστα.

Οι παίκτες που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA είναι οι εξής…

Λίστα Α
Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Λόπες, Χασάν, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίστα Β
Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Μαρίνος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης, Βοΐλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.