ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Άλλο ένα μετάλλιο για την Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες – «Χάλκινη» η Α.Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο S4

Άλλο ένα μετάλλιο για την Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες – «Χάλκινη» η Α.Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο S4

Την εξαιρετική της πορεία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζει η Ελλάδα, με την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 50μ. ύπτιο κατηγορίας S4.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κάνοντας ατομικό ρεκόρ (49.63) στον τελικό των 50μ. ύπτιο κατηγορίας S4.

Το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην κολύμβηση των Παραολυμπιακών Αγώνων και ένατο συνολικά στο Τόκιο, κατέκτησε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Η 34χρονη κολυμβήτρια αγωνίστηκε στον τελικό των 50μ. ύπτιο S4 και τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 49.63, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να αναφέρουμε ότι αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο της Σταματοπούλου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, στην τελευταία ελληνική συμμετοχή στο πρόγραμμα της κολύμβησης, στο Τόκιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.